Pension ‘De Schenkhoek’ in Mookhoek, is gelegen aan de dijk die het dorp Strijen met het dorp ’s-Gravendeel verbindt. We hebben een landelijk uitzicht met een redelijke korte reisafstand naar de grote steden. De afstand naar de A16 bij Dordrecht is bijvoorbeeld maar 7,5 km en ongeveer 13 minuten rijden. De afstand naar de A29 die aansluit op de ring van Rotterdam is maar 21,5 km en 26 minuten rijden.

Langs de dijk is voldoende parkeergelegenheid, zodat u uw auto dichtbij staat geparkeerd. Datzelfde geldt ook voor de fietsen. Hiervoor is een kelder beschikbaar die alleen door het personeel geopend en gesloten wordt. In de zomer kunt u genieten van een drankje op het terras.

Binnen ons pension zijn 8 kamers beschikbaar; 4 eenpersoonskamers en 4 tweepersoonskamers met een eigen wastafel. Het gebruik van de douche en het toilet is gemeenschappelijk. De kamers zijn netjes verzorgd en compleet ingericht o.a. met een eigen TV. Het niet toegestaan om op onze kamers of in het pand te roken.

Op de begane grond bevindt zich de eetkamer. U kunt gebruik maken van de eetkamer indien u van een maaltijd gebruik wil maken. Ook kunt u hier tv kijken.

Tijdens uw verblijf kunnen wij voor u diverse maaltijden verzorgen. U bepaalt zelf van welke maaltijden u wel of geen gebruik wilt maken. U kunt tijdens uw overnachting bij ons kiezen uit: alleen overnachten, ontbijt, lunchpakket en/of avondeten.

Er is bij ons wegens hygiënische- en veiligheidsoverwegingen geen gelegenheid tot het zelf bereiden van een maaltijd. Wel mag er door de pensiongasten gebruik worden gemaakt van de magnetron en een gedeelte van de koelkast.

Prijzen vanaf €25,- (excl. BTW) per persoon, per nacht.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en verdere prijzen neem contact met ons op.
+31(0)655904441 of info@deschenkhoek.nl